Bingocams online

Bingocams is op dit moment de grootste aanbieder van online bingo in Nederland. Naast Nederland richt men zich ook op Engeland, waardoor er Nederlandse en Engelstalige spelers zijn. De bingorooms zijn echter gedeeltelijk gescheiden, waardoor dit in de praktijk nauwelijks iets uit maakt. Door het beperkte aanbod van online bingo, is dit soms wel handig, omdat er daardoor altijd voldoende spelers online zijn om mee te kunnen spelen. Is er te min volk in de Nederlandstalige bingorooms, dan kies je gewoon even voor de Engelstalige.

Sinds de oprichting in 2010 heeft bingocams een leidende positie weten te veroveren in de Nederlandse online bingo markt. Dit komt voornamelijk omdat het aanbod redelijk beperkt is. En bingocams heeft direct een heel leuk nieuw concept in de markt gezet, door het gebruik van webcams en de live chat hosts die de spellen begeleiden. De sfeer is daardoor een stuk gezelliger ten opzichte van veel concurrenten. Precies de sjarme van het spel natuurlijk, en de grote reden waarom Bingocams de grootste is geworden.

Bingocams is oorspronkelijk gelanceerd door fruitautomaten aanbieder Fruitkings. Deze genenen zitten nog altijd in het spelaanbod, want je kunt ook een flink aantal fruitmachines spelen. Zeker het proberen waard. Maar gezelligheid staat toch altijd op plek 1. De webcam is niet verplicht, maar het voegd zeker iets extra's toe. En als je een ronde wint en dit leuke moment vangt op je camera kun je ook nog eens kans maken op extra prijzen voor degene met het leukste filmpje.

Bingocams is echt een aanrader, en wat ons betreft de leukste online bingoroom van dit moment. Aanmelden kan gratis. Je kunt dan zelfs spelen met 5 euro gratis speelgeld. Zeker het proberen waard dus, want je krijgt zomaar gratis speelgeld!

" Bingorace.nl - Altijd als eerste de leukste online bingo spelletjes! "