Zaal vs internet

Het spelen van het Bingo spelletje is de 10 jaar ontzettend veel veranderd. De spelregels zijn dan niet veranderd, maar het is toch te merken dat er een trend is ontstaan op het internet. Het is namelijk normaal om tegenwoordig de laptop  op de schoot te zetten en een avondje bingo te spelen thuis. Je kunt lekker prijzen winnen vanuit de bank en je hoeft nergens naar toe te gaan. Maar als je moet kiezen, zou je dan eerder in een Bingo zaal spelen of liever thuis?

Bingo spelen op het internet of toch liever in de zaal?

Het grote verschil zit het hem in de locatie natuurlijk. Je kunt met honderden mensen in een zaal zitten langs onbekende waar je moet vechten om een plaats en moet schreeuwen voor een drankje. Uiteraard kun je ook thuis met familie, kennissen of vrienden een potje bingo spelen. Je pakt zelf wat muntjes erbij, kaarten en speelt om geld of gewoon voor de lol. Hartstikke leuk en vaak ook nog gezellig. Maar het heeft natuurlijk ook nadelen, zo duurt een dergelijk potje enorm lang en heb je vaak ook nog mensen die niet opletten en denken dat ze toch nog bingo kunnen roepen en wie ben jij om tegen je 9 jarig nichtje te zeggen dat ze ongelijk heeft. Je ziet de bui al hangen of niet dan? Precies en om deze reden alleen al zou je eens moeten proberen een bingo spelletje online te bespelen.

Hoe kan je een gratis bingo spelletje spelen?

Je kunt bingo online spelen door het spelletje op deze website te openen en te kiezen voor 'guest account'. Hierdoor wordt er een bingo casino account aangemaakt en vervolgens speel je online bingo tegen mensen over de hele wereld (tip: http://www.onlinefruitautomaat.net/online-bingo-spelen.html). Zodra je denkt:” dit is iets voor mij”. Maak dan een online bingo account aan om voor 'echt geld' te kunnen spelen. Ook zul je merken dat je veel eerder met anderen mensen op het internet kunt spelen. Uiteraard zul je zelf moeten opletten, maar je hoeft geen muntjes meer te leggen of andere capriolen uit te halen wanneer je bijvoorbeeld Bingo hebt gehaald. Géén oude dametjes, honderden mensen om je heen en al helemaal geen nichtje om je heen.

" Bingorace.nl - Altijd als eerste de leukste online bingo spelletjes! "